Scribble

July 1, 2005

Know what you ask!!

Filed under: Unrelated — Celia @ 6:45 pm

1. At the movies: When you meet acquaintances/friends…
Stupid Question:- Hey, what are you doing here?
Answer:- Don’t u know, I sell tickets in black over here..

2. In the bus: A heavy lady wearing pointed high heeled shoes steps on your feet…
Stupid Question:- Sorry, did that hurt?
Answer:- No, not at all, I’m on local anesthesia….. why don’t you try again.

3. At a funeral: One of the teary eyed people ask…
Stupid Question:- Why, why him, of all people.
Answer:- Why? Would it rather have been you?

4. At a restaurant: When you ask the waiter
Stupid Question:- Is the “Paneer Butter Masala” dish good??
Answer:- No, its terrible and made of adulterated cement. We occasionally also spit in it.

5. At a family get-together: When some distant aunt meets you afteryears…
Stupid Question:- you’ve become so big.
Answer:- Well you haven’t particularly shrunk yourself.

6. When a friend announces her wedding, and you ask…
Stupid Question:- Is the guy you’re marrying good?
Answer:- No, he’s a miserable wife beating,insensitive lout…it’s just the money

7. When you get woken up at midnight by a phone call…
Stupid Question:- Sorry. were you sleeping?
Answer:- No. I was doing research on whether the Zulu tribes in africa marry or not. And you thought I was sleeping….

8. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair…
Stupid Question:- Hey have you had a haircut?
Answer:- No, its autumn and I’m shedding……

9. At the dentist when he’s sticking pointed objects in your mouth…
Stupid Question:- Tell me if it hurts?
Answer:- No it wont. It will just bleed.

10. You are smoking a cigarette and a cute woman asks…
Stupid Question:- Oh, so you smoke.
Answer:- Gosh, it’s a miracle …………it was a piece of chalk and now it’s in flames!!

Advertisements

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: